Kontakta oss

Vi har öppet 8-17 på vardagar.

Ann-Cathrine Sandberg

VD

Ann-Cathrine är mamma till Sylvester (cerebral pares, epilepsi, perceptionella svårigheter, utvecklingsstörning, rörelsehindrad) som är beviljad personlig assistans. Anki har varit med sedan starten 2003.

Stefan Viskum

Verksamhetsansvarig

Stefan har varit med sedan starten 2003. Stefan är HLR-instruktör. Han är även utbildad i konflikthantering.

John Hedkvist

Arbetsledaransvarig

Isabella Åström

Arbetsledare / kvalitetsansvarig

Isabella är uppvuxen med en bror med funktionsnedsättningar och har arbetat i företaget sedan 2007. Hon är ansvarig för våra interna utbildningar riktade mot assistenter och anhöriga. Isabella är utbildad specialassistent med inriktning mot ADHD, autism, Aspergers syndrom.

Jeanette Hedberg

Arbetsledare

Jeanette har arbetat på DFA sedan 2004. Utöver sitt vanliga arbete håller hon i matlagningskvällar för våra kunder. Hon har som mamma stor erfarenhet av barn med funktionsnedsättningar (cystisk fibros). Jeanette är utbildad lyftinstruktör.

Susanne Hedberg

Arbetsledare / beröringspedagog

Susanne har arbetat som personlig assistent i 13 år varav 10 år hos oss på DFA. Hon är utbildad lyftinstruktör och beröringspedagog.

Marie Fagerkull Stridsman

Arbetsledare / ekonom

Marie har arbetat som ekonom i olika verksamheter i 15 år. 2009 började hon hos oss på DFA som ekonom, idag är hon arbetsledare.

Henrik Sundström Kanon

Arbetsledare

Richard Edunger

Arbetsledare

Therese Tardén

Arbetsledare

Camilla Lauritsen

Receptionist / arbetsledare / beröringspedagog

Camilla är uppvuxen med en mamma med Multipel Skleros (MS). Hon har arbetat som personlig assistent i 10 år och är utbildad beröringspedagog. Camilla har funnits i företaget sedan starten 2003.

Matilda Wårell

Ekonom / arbetsledare

Matilda är mamma till Ludwig (cerebral pares, epilepsi, gravt synskadad, utvecklingsstörning, rörelsehindrad) som är beviljad personlig assistans. Matilda har arbetat på DFA sedan 2008.

Carina Sandberg

Ekonom

Carina är mamma till Sandra (autistisk, epilepsi, svår utvecklingsstörning, sömnsvårigheter) som är beviljad personlig assistans. Carina har arbetat på DFA sedan 2012.

Monica Hedström

Ekonom

Monica har arbetat med frågor rörande personlig assistans sedan 1996 och har erfarenhet från flera olika assistansbolag. Hon har arbetat på DFA sedan 2013.